Exposities 2023

P’Arts Galerie Gehoorzaal

Emmy de Jong (schilderijen), Esther van Keulen (keramiek), Mirjam Roest (tekeningen, schilderijen en beschilderd keramiek), Rhodé Bouter (foto’s) en Wim Schot (tekeningen en schilderijen).

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus en op zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 opent Galerie de Gehoorzaal van stichting P’Arts in Den Dolder haar deuren voor een bijzondere groepsexpositie georganiseerd door kunstenaarsinitiatief Kunst in Bilt. Tijdens deze expositie exposeren Emmy de Jong met schilderijen, Esther van Keulen met keramiek, Mirjam Roest met tekeningen, schilderijen en beschilderd keramiek, Rhodé Bouter met foto’s en Wim Schot met tekeningen en schilderijen.

In deze combinatie van kunstwerken staan verstilling, natuur en schoonheid centraal. De kunstenaars, die allen wonen en werken in de regio, hopen in deze vluchtige tijd ruimte te bieden voor aandacht en een moment van rust, door hun kunst te tonen midden in de rijke natuur van de Utrechtse heuvelrug. Beide weekenden te bezoeken van 12 tot 17 uur. Zie ook https://www.stichtingparts.nl/kunst-in-bilt-groepsexpositie-26-27-augustus-en-2-3-september/

Synagoge Buren

Esther van Keulen (keramiek), Dorien van den Tol en Ellen van der Wal (schilderijen).

Tijdens het Hemelvaartsweekend van 18 t/m 21 mei samen met Dorien van den Tol en tijdens het Pinksterweekend van 26 t/m 28 mei samen met Ellen van der Wal. Dagelijks te bezoeken van 11 tot 17 uur. Adres: Kniphoek 14 – 4116 BX – Buren (Gld).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.